Újjászületésnap

Szöveg

Ma pontosan 369 napja, hogy elindult az oldal továbbfejlesztett változata. Ez az egy év nem volt eseménytelen: a kezdetekben még egy scriptbug miatt leállt a szerver, nemrég pedig a domain átregisztráció csúszása okozott némi kimaradást (ezúton is elnézést kérek az érintettektől); viszont sikerült megtartani az átlagosan heti tartalomfrissítési gyakoriságot.

Egy kis statisztika. A legnépszerűbb tartalomnak a Happy Birthday-variációsorozat bizonyult. Remélem, az az aktív böngésző, aki lelkesedésében happy birthday to you happy birthday to you dalszövegre keresett rá, kielégítő találatot kapott; s az is, aki a besenyo csalad letoltése kifejezés kapcsán jutott el ide („Nooormális? Letölteni?! A Besenyő családot? Há' kérem, ez hülyeség!”). Üdvözlöm továbbá azon olvasókat, akik Hidogy lrja pszt, ill. Microsoft Data Access Internet Publishing Provider Protocol Discovery user agenttel rendelkeznek. Őnekik további böngészési célként a /dev/null-t ajánlanám (ha szabad ilyen képzavarral élnem).

Reméljük, az elkövetkező évben az élet még jobban fellendül majd az oldal körül. Köszönök minden visszajelzést, és további kellemes barangolást kívánok!

Történet

  • Közzétéve: 2009-02-01 1:40

Hírek

Beállítások